La multi ani 2010 !

Va urez multa sanatate in 2010 , multa intelepciune si cumpatare !


Superstitii idioate de Anul Nou

 Sa nu treci in Anul Nou cu datorii. Spuneti-le asta milioanelor de romani cu rate la banca si in special celor care sunt dati afara din casele lor datorita executarii silite pentru imposibilitate de plata a ratelor.
 Sa ai bani in buzunar la cumpana dintre ani. La revelionul din 2008-2009 am avut. Am ramas somer pana in ziua de azi.Probabil ca in 2010 ma vor urma multe persoane care vor avea grija ca la noapte sa aiba niste firfirei in buzunare.
 Prima persoana care-ti intra in casa sa fie un baiat. Care casa ? Ca nu specifica daca in casa ta sau a parintilor cu care locuiesti . Sau a socrilor care se bat cu pumnul in piept " nu va fac acte pe casa ca ne dati afara pe urma"...
 Sa ai vasc in casa. Am avut anul trecut .Si in toti anii.Degeaba , s-a uscat si nici efect n-a avut.
 Persoanele blonde sau roscate care-ti intra in casa aduc ghinion. Cred ca am s-o bat pe soacra-mea .Cu toate ca e mov in cap si nu stiu daca se pune , poate o bat degeaba.
 Este bine sa porti haine noi pe 1 ianuarie si ceva de culoare rosie, de Revelion. E clar , daca-i sparg nasul soacra-mii , sigur o sa poarte ceva rosu...In privinta hainelor noi...nu am avut bani decat pentru second hand , asa ca am preferat sa le spal si sa le port pe cele vechi.
 In noaptea de revelion sa fie cat mai  mult zgomot. Zilele astea m-au stresat copiii vecinilor cu petardele de am ajuns la nivelul de stres DEFCON 4 .Butonul nuclear e la o petarda distanta.Daca o pocnesc in nas pe baba cu parul mov cu siguranta o sa faca mai mult zgomot decat toate petardele vandute in Europa si Niro.

Milionul de la Murflatar-destinatie incerta


 Cu ajutorul lui Basescu , milionul de lei de la concursul "STICLA DE UN MILION DE RON" si-a gasit destinatarul, in persoana unei tanti din Suceava.O castigatoare dubioasa ca de altfel tot concursul si modalitatea de extragere a codurilor.
 Basescu si-a exprimat dorinta ca persoana care castiga sa fie femeie.Dorinta i-a fost implinita , a iesit o femeie.Mai mult de atat , pura coincidenta,femeia era din aceeasi localitate cu sotia presedintelui Basescu. Am vazut la diferite concursuri cum castigatorii explodeaza pur si simplu cand sunt anuntati ca au castigat ceva , vezi de ex. Super Bingo Metropolis. Tanti din Suceava era atat de calma de parca ii dicta vecinei la telefon o reteta de poale'n brau.Intrebata cu cine a votat , ea raspunde nonsalant ca nu stie.La fel , intrebata de ocupatie , ea raspunde ca e director de firma cu 5 milioane salariu. Mai sa fie !
 Dar pentru a exclude orice suspiciune de frauda , Diaconescu linisteste telespectatorii spunand ca extragerea e supravegheata de o comisie formata din doua fetiscane de la Murflatar si un avocat.Uff , ce usurare ! Totusi , avocatul respectiv e specialist in software ? E convins ca seria respectiva nu a fost "programata" sa apara pe monitor la clikul presedintelui ? Orice absolvent de liceu cu profil mate-info stie sa scrie cateva linii de cod pentru un programel care sa ameteasca niste numere dar la clik sa afiseze un numar  dorit.De programator bineinteles.Ca pana la urma asta inseamna un program , sa-l programezi cu ce vrei tu , ca programator sau organizator de concurs. Nesincronizarea dintre cei din regie care porneau si opreau numaratoarea si cel care apasa pe butonul-ciuperca din platou era evidenta , probabil ca nu sunt singurul care a remarcat asta.
 Nu as vrea sa fiu in pielea tipului care a trimis 800 (optsute) de coduri si a cam luat-o in mana...
  Referitor la concursurile-tepe , ati vazut vreun posesor de VW Golf cstigat de la Vodafone ? Stiti voi , concursul cu 100 de autoturisme VW Golf plus un Jeep nu's de care...Eu nu am vazut.
 Dar ne mai mira ceva cand unii pot vota in 13 secunde ?

"Udrea,ministra care a pozat in lenjerie intima"


 Sub aceasta titulatura e prezentata Elena Udrea in editia online din Sunday Times . In articol se mai specifica ca aceasta este protejata presedintelui Basescu , se fac referiri la parcarile lui Dorin Cocos si la fondurile europene alocate unui ministru controversat acuzat de coruptie. Vedeti tot articolul  aici :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...