"Cand o zbura porcu' "

 Sintagma asta cu zburatul porcului nu s-a adeverit niciodata .Cand o zbura musca pe porc se pune ?

Memoriile Condolizzei Rice


Evelyn Badea da sfaturi investitorilor straini

 Invitata la Madalin la acces direct , dintr-un fals patriotism pentru romanul Tardea Andrei,ziarista cu mecla de dovleac boit si rujat  ii recomanda unui cetatean italian , mai in gluma , mai in serios, sa se suie in avion si sa plece la el in Sicilia ca ce , 17 mii de euro nu-i asa o suma... Ca sunt altii care au sume mult mai mari de recuperat in Romania si nu se plang in direct la Madalin....
 Cetateanul specificase clar ca Tardea nu-i mai raspunde la telefon si a ales aceasta cale fiind sigur ca mesajul lui ajunge mai repede la debitor.
 Probabil ca Evelyn nu era constienta de ce slobozea pe gura ,  fiind nerabdatoare sa se laude ca si ea l-a vizitat pe Adrian Minune la el acasa in contextul in care se discuta de cele 200 de amante pe care le specificase artistul in interviul recent acordat moderatorului.Ziarista de evenimente mondene , Evelyn Badea , chiar nu s-a lamurit ca la Madalin nu gaseste platouri cu pateuri sau gustari ? Ci doar platoul unde se face sistematic de ras , in direct ?

Un demis demite

 Berceanu , ministrul demis de parlament devine rau si demite la randul lui pe directorul de întreţinere a drumurilor din Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Florin Dascălu, şi pe directorul regionalei de drumuri Bucureşti, Mihai Nica.
 Mai mult , cu cateva ore in urma obraznicul si arogantul ministru demis Berceanu cerea soferilor blocati in trafic sa spuna daca au platit taxa de drum si apoi sa aiba pretentia de-a suna dupa ajutor. Ce uita acest demis care foloseste in exces briantina de par e ca pe vremea cand sefu' lui , Basescu, era ministrul transporturilor , taxa de drum a fost inclusa in pretul carburantului , actuala taxa fiind practic abuziva si nelegala.

Dacia Duster este asteptata cu interes in Brazilia


Scandalul SMS-urilor

 Am gasit intamplator  pe hotnews o fotografie insotita de un comentariu ce infiera cu manie proletara metoda folosita de staff-ul candidatului Geoana . Iata textul si fotografia trimisa ca proba :
Locuiesc in sectorul 3 si am primit acest mesaj. Binenteles ca este ilegal. Intrebarea este: intereseaza pe cineva ?

Autor: simplex

sursa foto : hotnews.ro

Mi-am adus aminte ca am primit si eu un asemenea mesaj , dar de la celalalt candidat.Iata proba :


M-am uitat atent dupa ceva pixeli albastrii dar nu am depistat nimic ,pare destul de real.Pe viitor am sa fiu foarte atent cui dau numarul meu de telefon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...