Un demis demite

 Berceanu , ministrul demis de parlament devine rau si demite la randul lui pe directorul de întreţinere a drumurilor din Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Florin Dascălu, şi pe directorul regionalei de drumuri Bucureşti, Mihai Nica.
 Mai mult , cu cateva ore in urma obraznicul si arogantul ministru demis Berceanu cerea soferilor blocati in trafic sa spuna daca au platit taxa de drum si apoi sa aiba pretentia de-a suna dupa ajutor. Ce uita acest demis care foloseste in exces briantina de par e ca pe vremea cand sefu' lui , Basescu, era ministrul transporturilor , taxa de drum a fost inclusa in pretul carburantului , actuala taxa fiind practic abuziva si nelegala.

2 comentarii:

Sictireli spunea...

Cretinul asta de Rumburak de la transporturi a pus in pericol sute de vieti omenesti. Ce ar fi zis daca ma-sa ar fi fost in plin camp rugandu-se la Dumnezeu, sau la ministrul transporturilor, să o salveze. Ar fi intrebat-o daca a avut rovinieta cand l-a nascut? Un bou care merita aruncat pe crivat in Baragan sau alungat cu pietre.

admin spunea...

Cine sa faca asta , astia de l-au votat pe Basescu pe galeti electorale ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...