Superstitii idioate de Anul Nou

 Sa nu treci in Anul Nou cu datorii. Spuneti-le asta milioanelor de romani cu rate la banca si in special celor care sunt dati afara din casele lor datorita executarii silite pentru imposibilitate de plata a ratelor.
 Sa ai bani in buzunar la cumpana dintre ani. La revelionul din 2008-2009 am avut. Am ramas somer pana in ziua de azi.Probabil ca in 2010 ma vor urma multe persoane care vor avea grija ca la noapte sa aiba niste firfirei in buzunare.
 Prima persoana care-ti intra in casa sa fie un baiat. Care casa ? Ca nu specifica daca in casa ta sau a parintilor cu care locuiesti . Sau a socrilor care se bat cu pumnul in piept " nu va fac acte pe casa ca ne dati afara pe urma"...
 Sa ai vasc in casa. Am avut anul trecut .Si in toti anii.Degeaba , s-a uscat si nici efect n-a avut.
 Persoanele blonde sau roscate care-ti intra in casa aduc ghinion. Cred ca am s-o bat pe soacra-mea .Cu toate ca e mov in cap si nu stiu daca se pune , poate o bat degeaba.
 Este bine sa porti haine noi pe 1 ianuarie si ceva de culoare rosie, de Revelion. E clar , daca-i sparg nasul soacra-mii , sigur o sa poarte ceva rosu...In privinta hainelor noi...nu am avut bani decat pentru second hand , asa ca am preferat sa le spal si sa le port pe cele vechi.
 In noaptea de revelion sa fie cat mai  mult zgomot. Zilele astea m-au stresat copiii vecinilor cu petardele de am ajuns la nivelul de stres DEFCON 4 .Butonul nuclear e la o petarda distanta.Daca o pocnesc in nas pe baba cu parul mov cu siguranta o sa faca mai mult zgomot decat toate petardele vandute in Europa si Niro.

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...