Paradox

 Majoritatea romanilor plecati din tara pentru un loc de munca mai bine platit afara , pentru un trai mai bun , acei romani care au plecat datorita regimului actual de instabilitate sociala , de criza economica , acei romani care nu traiesc sub teroarea lui Base, Udrea , Videanu , ei bine , acei romani au votat cu Base. Halal !

4 comentarii:

Andreea C. spunea...

Pai cine a zis ca in Romania se traieste bine?
Nu vad cine ar refuza o oferta in strainatate ca sa ramana in circul si mizeria care se produce aici in fiecare zi, in orice domeniu! Nu fac deci referire numai la politica.

admin spunea...

tocmai din plecarea romanilor la munca afara se deduce ca nu de bine au plecat...si daca au plecat din cauza proastei guvernari , a situatie sociale si materiale execrabile , de ce ar fi votat cu Base ? Oricum , din ce vad acum la tv , toate dovezile care au inceput sa apara demonstreaza ca frauda a fost imensa atat in tara cat si afara .Doamne ajuta la reluarea alegerilor.

Andreea C. spunea...

Asa ar fi de preferat, dar cum frauda a fost pana acum... poate continua!
Personal nu cred ca alegerile vor fi reluate, chiar daca acele nereguli vor fi sesizate si partial demonstrate. Vom vedea ce se va intampla in urmatoarele.
Cert este ca circul continua si incepe o alte repriza fun&penibil tipic Romania!

metaxa spunea...

Faptul ca oamenii din afara granitelor au votat cu Basescu poate fi un gest explicabil prin faptul ca in 2006 au lasat in urma o anume Romanie. Votul loc cu Basescu nu este o acuza, e o scuza. Ce te faci, insa, cu cei care stau aici de 5 ani cu Basescu, zi de zi, si au votat cum au votat. Asa ca, nu-i mai judecati pe cei ce lucreaza afara in niste conditii pe care putini dintre noi le-ar fi acceptat. Nu-i cunoasteti, nu vorbiti. Nu ati stat, macar 3 luni la munca in Occident, nu vorbiti.
Intrebati-i pe cei ce au trait 5 ani cu Basescu si camarila lui ce motive temeinice au avut sa-l voteze? Lasti-i pe cei din Occident in durerea lor. Mergeti in locul lor sa le stergeti batranii la cur si apoi sa va dati cu parerea. Nimeni nu pleaca de la casa lui de bine. Respectati-i pe acesti oameni si intelegeti-i de ce au votat cu Basescu. Nu ei l-au readus la Cotroceni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...