Milionul de la Murflatar-destinatie incerta


 Cu ajutorul lui Basescu , milionul de lei de la concursul "STICLA DE UN MILION DE RON" si-a gasit destinatarul, in persoana unei tanti din Suceava.O castigatoare dubioasa ca de altfel tot concursul si modalitatea de extragere a codurilor.
 Basescu si-a exprimat dorinta ca persoana care castiga sa fie femeie.Dorinta i-a fost implinita , a iesit o femeie.Mai mult de atat , pura coincidenta,femeia era din aceeasi localitate cu sotia presedintelui Basescu. Am vazut la diferite concursuri cum castigatorii explodeaza pur si simplu cand sunt anuntati ca au castigat ceva , vezi de ex. Super Bingo Metropolis. Tanti din Suceava era atat de calma de parca ii dicta vecinei la telefon o reteta de poale'n brau.Intrebata cu cine a votat , ea raspunde nonsalant ca nu stie.La fel , intrebata de ocupatie , ea raspunde ca e director de firma cu 5 milioane salariu. Mai sa fie !
 Dar pentru a exclude orice suspiciune de frauda , Diaconescu linisteste telespectatorii spunand ca extragerea e supravegheata de o comisie formata din doua fetiscane de la Murflatar si un avocat.Uff , ce usurare ! Totusi , avocatul respectiv e specialist in software ? E convins ca seria respectiva nu a fost "programata" sa apara pe monitor la clikul presedintelui ? Orice absolvent de liceu cu profil mate-info stie sa scrie cateva linii de cod pentru un programel care sa ameteasca niste numere dar la clik sa afiseze un numar  dorit.De programator bineinteles.Ca pana la urma asta inseamna un program , sa-l programezi cu ce vrei tu , ca programator sau organizator de concurs. Nesincronizarea dintre cei din regie care porneau si opreau numaratoarea si cel care apasa pe butonul-ciuperca din platou era evidenta , probabil ca nu sunt singurul care a remarcat asta.
 Nu as vrea sa fiu in pielea tipului care a trimis 800 (optsute) de coduri si a cam luat-o in mana...
  Referitor la concursurile-tepe , ati vazut vreun posesor de VW Golf cstigat de la Vodafone ? Stiti voi , concursul cu 100 de autoturisme VW Golf plus un Jeep nu's de care...Eu nu am vazut.
 Dar ne mai mira ceva cand unii pot vota in 13 secunde ?

3 comentarii:

phidas spunea...

La Multi Ani, cu bucurie, sanatate si mult noroc!

madalin spunea...

ma , mie imi pare rau de tara asta cand ma gandesc ca are un presedinte care la ora 1 noaptea da premii la...otv. asta chiar e o bomba. si intr-o alta zi ( urmatoarea daca nu ma insel ), tot in jur de 1, spunea bancuri despre el insusi.
nu sunt anti-basescu, chiar am votat cu el in turul 2, dar doar pentru ca nu aveam cu cine altcineva.

Anonim spunea...

iubitii mei...dupa cum ati pututu vedea,in aceasta seara,la OTV ,castigatoarea celor 250000 de euro a venit in carne si oase...asa k...invidiosilor...asta-i"bafta"voastra iar voi,cei care aveati incertitudini cum ca..."ar fi","n-ar fi"...uite-o ca...EXISTA!si e de-aici din localitate cu mine!si nu-i ruda cu BASE,garantez!!!e un om obisnuit,cu suflet si credinta,catre care DZEU si-a intors fata!!!daca nu stiti sa va bucurati pt altii...nici n-o sa aveti vreodata!NIMIC!!!SA NE TRAIESTI ELENO!!!:) B AM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...