Evelyn Badea da sfaturi investitorilor straini

 Invitata la Madalin la acces direct , dintr-un fals patriotism pentru romanul Tardea Andrei,ziarista cu mecla de dovleac boit si rujat  ii recomanda unui cetatean italian , mai in gluma , mai in serios, sa se suie in avion si sa plece la el in Sicilia ca ce , 17 mii de euro nu-i asa o suma... Ca sunt altii care au sume mult mai mari de recuperat in Romania si nu se plang in direct la Madalin....
 Cetateanul specificase clar ca Tardea nu-i mai raspunde la telefon si a ales aceasta cale fiind sigur ca mesajul lui ajunge mai repede la debitor.
 Probabil ca Evelyn nu era constienta de ce slobozea pe gura ,  fiind nerabdatoare sa se laude ca si ea l-a vizitat pe Adrian Minune la el acasa in contextul in care se discuta de cele 200 de amante pe care le specificase artistul in interviul recent acordat moderatorului.Ziarista de evenimente mondene , Evelyn Badea , chiar nu s-a lamurit ca la Madalin nu gaseste platouri cu pateuri sau gustari ? Ci doar platoul unde se face sistematic de ras , in direct ?

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...